Hos Bristol Myers Squibb arbejder vi hver dag på at gøre en forskel for patienter med alvorlige sygdomme såsom cancer, hæmatologiske og immunologiske sygdomme og hjerte-kar-sygdom. Vi har en lovende pipeline, og vi er dedikeret til vores fælles mission: At udvikle og levere innovativ medicin, der hjælper patienter i kampen mod alvorlige sygdomme.

Partnerskab og samarbejde er vigtige for vores strategi. Vi stræber efter at være i centrum for moderne sundhedsinnovation og at være der, hvor akademiske forskningscentre, biotek og pharmavirksomheder bidrager til fortsat videnskabelig udvikling. Gennem vores arbejde og samarbejde, tilstræber vi at levere værdi til patienter, pårørende, behandlere og det samfund vi er en del af.

Vores historie bygger på videnskabelige gennembrud inden for cancer, myelomatose, hjerte-kar-sygdom og HIV og vi var bl.a. pioneer inden for medicin, der udnytter immunsystemet til at behandle kræft. Fremskridt som disse har redefineret den medicinske behandling indenfor flere terapiområder og vi er 100% dedikerede i vores søgen efter det næste medicinske gennembrud.